EVANDER DA SILVA | FC MIDTJYLLAND | Goals, Assists & Skills



Like, Comment, Share & Subscribe for more!

Twitter ➡️

Music: Tobu – Roots | Alan Walker – Spectre

I DO NOT OWN THE RIGHTS TO THE CLIPS OR MUSIC. ALL RIGHTS BELONG TO THEIR RESPECTFUL OWNERS. This video is not intended to violate any Condition of Use. Copyright Disclaimer Under Section 107 of Copyright Act 1976, allowance is made for «fair use» for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favour of fair use.

Camisetas Inter Milan Última hora del FC Barcelona. Actualidad, fichajes, calendario, entradas, resultados, clasificaciones, resúmenes, LaLiga, la Copa, la Champions League.

32 opiniones en “EVANDER DA SILVA | FC MIDTJYLLAND | Goals, Assists & Skills”

  1. Bu cocugu alabilsek vallahi billahi de,en az 5 yil 10 numara sorunumuz kalmaz.Teknigi,asistleri Allah vergisi harika.Süper ligin yildizi olur,sirf Evander'i izlemek icin,TT Arena maclari ful dolar. Haydi Burak Baskan,sevindir Bizleri…

  2. Yorumlara bakiyom yok come to Trabzon yok come to Fenerbahçe .hayal kurmak bedava.ekonomik ve isim olarak fenerdende Trabzon'da da iyi olan Galatasaray'ın takip ettiği topcuyu ne kullanıp alabiliriz diye hayal ediyonuz merak ettim.

  3. Kesinlikle kaçırılmamalı!!Hayalim Muslera-Linnes-Kaan Ayhan-Stoper-Saracchi-Lemina-Mensah-Evander-Bruma-Onyekuru-Falcao!!!!Tam bir modern futbol kadrosu ah ulan ahh rakip kaleye hızlıca inen takımlar hep orgazm etmiştir beni!

  4. Inşallah galatasaraya gelir genç ve yetenekli gelecek vaadeden bir çocuk fazla bi şeyde de yil aslında 3.5 € yakışır böyle topcular Galatasaraya hadi bitir şu transferi be cimbobummm ?❤? COME to GALATASARAY Evander …

  5. Alınmalı bu oyuncu daha genç ve fatih hocanin dokunuşlari sayesin de çok etkili ola bilir ve sahayı çok güzel izliyor ara paslar olsun şutlar olsun hız olsun aradığımız 10 numara

  6. Hem dripling atıyor hem çok genç üretkenliği de var tempolu şütü var defansif açıdan da fena değil tam günümüzün en modern ve aranan box to box tabirine uyan bir adam.Belhandayı elden çıkarıp bunu alabilirsek varya harbiden mükemmel olur.

Comentarios cerrados.